Sponsoring WK Rio de Janeiro

Vandaag mogen wij bekend maken dat wij een sponsor hebben gevonden. Deze sponsor wil ons helpen ons doel te bereiken. Namelijk, het wereldkampioenschap Padel in Rio de Janeiro. Het wereldkampioenschap gaat juni 2021 van start. Wij willen graag met ons heren en dames 1 naar het WK gaan. Het WK zal 3 weken duren en volledig georganiseerd zijn. Wij zullen twee dagen voor aanvang van het toernooi aankomen en twee dagen na het toernooi vertrekken. Wij zullen met zijn allen in 1 hotel slapen. Ook is er een bedrukte tourbus geregeld. Daarop zal ons clublogo afgedrukt staan. Aan het toernooi zullen 20 andere teams deelnemen. Echter zullen wij ze buiten de wedstrijd niet te veel zien. De regels van het toernooi stellen dat wij zo veel mogelijk gescheiden in de stad zullen verblijven. 

Sponsor

Hierbij een kleine samenvatting van onze sponsor. Onze sponsor is een grote clubeigenaar in Amsterdam. Dus daarom blijft hij graag anoniem. De clubeigenaar is zelf een groot fan van Padel. Vandaar dat hij wil dat wij naar het WK gaan. Afgelopen maanden heeft hij bij iedere betalende klant 2 euro apart gezet. Doordat hij zoveel geld gespaard heeft voor ons hebben wij een mooi bedrag kunnen samen stellen. Dit bedrag is groot genoeg voor 40 man. Hierdoor kunnen ook onze 5 fysiotherapeuten en 4 trainers mee. Helaas kunnen wij het niet veroorloven om ook familie te financieren. Wel kunnen wij reserveringen plaatsen voor de familieleden. Daardoor zullen jullie familieleden een korting krijgen. 

Overigens zijn wij ook bezig ons jeugdteam te kwalificeren voor het WK. Wanneer zij er in slagen voor December zich te kwalificeren, zullen zij ook mee gaan. Omdat de clubeigenaar zich erg betrokken voelt zal hij het jeugdteam zelf bekostigen. Overigens gaan hij zelf ook mee naar Rio de Janeiro. Wilt u zelf nog een donatie doen voor het toernooi. Neem gerust contact met ons op. Ieder beetje helpt, zo kunnen wij ons jeugdteam ook meenemen met ouders. 

Wilt u meer informatie over de verschillende toernooien waar wij aan deelnemen? Klik dan hier.