Pro spelers

Zoek je informatie over Juan Martin Diaz?

Read More »

Roland Garros kampioen Alex Corretja speelt padel

Wat gebeurt er als de kampioen van Roland Garros padel speelt tegen de nummer 1 padelspeler van de wereld, Fernando Belasteguin? Bekijk dit filmpje, gemaakt tijdens de training van Belasteguin afgelopen week.

Read More »

Juan Martin Diaz in 2011, meer dan tien jaar de beste

Tien jaar geleden kwam hij op nummer één van de ranking te staan. Sindsdien is hij altijd de beste padelspeler van de wereld geweest. In 2011 won hij de helft van alle prijzen van de PPT Tour. Juan Martin speelt in 2011 met een Vision King JM padel racket.

Read More »

17 minuten, met de beste padel ter wereld

PPT LogoJuani Mieres & Pablo Lima vs Juan Martin Diaz & Fernando Belasteguin

Read More »

Juan Martin Diaz, de Koning van Padel

VISION-JUAN 15 LowJuan Martin Diaz wordt gezien als een van de beste spelers in de padelgeschiedenis, vanwege zijn creativiteit en skills en niet te vergeten zijn eindeloze lijst titels. Zijn reflexen zijn ongelofelijk snel en zijn techniek is perfect. Hij staat garant voor prachtig padelspel.

Read More »

De Trucs van Pepito

424px-Magic_wand.svgPepito is een jonge padelspeler uit La Nucia, Spanje. Hij is 19 jaar en volgens veel mensen is hij een van de meeste talentvolle jongens van de regio Valencia-Benidorm-Alicante. Tot 2009 was hij lid van de nationale jeugdploeg van Spanje. Tegenwoordig is hij lid van het Valencia padelteam.

Read More »

Wie is Valeria Pavón?

VISION-VALERIA5Valeria Pavón is een van de beste speelsters in de professional PPT Tour. Ze staat derde op de wereldranglijst en ze maakt deel uit van het tweede beste team van de wereld.

Read More »